Csillagjárók – vége a nyárnak

0
502
Csillagjáró szerdák: hajókirándulás Vác és Nagymaros között - Fotó: Zelei Tamás
Zelei Tamás fotója

 

Azt írta valamikor egy nagyon szellemes hetedik osztályos gyerek szeptemberben a táblára, hogy „véget ért a hosszú és unalmas nyár, kezdődik a vidám és szórakoztató iskola.” Reméljük azonban, hogy az a 80 gyerek és 12 felnőtt, akik részt vettek velünk a nyári csillagjáró programokon, nem így gondolják. Mármint  azt a részét, hogy a nyár unalmas volt. Környékbeli gyerekeknek, itt élő unatkozóknak és itt nyaralóknak szervezett csillagjáró szerdák néven programokat a Mátyásfa Környezetvédő Egyesület, partnerségben a Kisdunával. A csillagjáró szerdák évek óta segítik a szülőket és a gyerekeket a vakáció ideje alatt az iskolai és óvodai nyári szünet értékes eltöltésében.
Sajnos az esős nyár beleszólt a szervezésbe, de ígérjük, jövőre újra elővesszük a közkedvelt programokat.
Minden érdeklődő gyereknek köszönjük, hogy velünk tartott, és kívánjuk, hogy az iskolaidő is hasonló érdekes és izgalmas legyen!

Végvári Györgyi szervező, aki ezúton is köszöni a felnőtt résztvevőknek – Dr. Manczur Ferencnek, Győrffy-Kovács Adriennek, Kovács Gabriellának, Sevcsik Andrásnak, Zelei Zsoltnak, Aradi Szilveszternek és a szülőknek – a segítséget.Csillagjáró szerdák: krumplisgombóc-főzés - Fotó: Végvári Györgyi Csillagjáró szerdák: krumplisgombóc-főzés - Fotó: Végvári Györgyi Csillagjáró szerdák: hajókirándulás Vác és Nagymaros között - Fotó: Zelei Tamás Csillagjáró szerdák: hajókirándulás Vác és Nagymaros között - Fotó: Zelei Tamás  10 6 4 2 odu cinke fioka 3