Ugorj a Dunába – ZSUPSZ!

0
480

Babatorna indul Kismaroson

Egy régi hagyomány éled újra, Kismaroson ismét várunk minden tornázni, énekelni, mondókázni vágyó kicsit és édesanyát. A babatornára várunk minden már járni tudó gyerkőcöt egészen óvodás korig.

A foglalkozásokat az IKSZT ház emeletén tartja Józsa Enikő, hétfőnként 9:30-tól. A részvétel ingyenes, de ha valaki teheti, foglalkozásonként egy-két száz forinttal hozzájárulhat az IKSZT ház gyerekszobájának fejlesztőjátékokkal való felszereléséhez.

12

A torna fejlesztően hat a gyermekek mozgásfejlődésére, ritmusérzékére és zenei hallására valamint a nagy- és finommotorikus mozgásokra. Az édesanya azt is láthatja, hogyan viselkedik a gyerkőc közösségben és kipróbálhat olyan mozgásformákat, melyek szokatlanok, de nagyon hatékonyak. Nem szokványos mozgáshelyzetekhez nyújtanak segítséget az olyan eszközök, mint például az egyensúlyozó tölcsér vagy az óriási szivárványos kendő.

93

A tornafoglalkozások nem épülnek egymásra, ezért bárki bármikor csatlakozhat Kismarosról és szeretettel várunk mindenkit a környékről is.

4

További információtért keressetek minket a Facebookon a Kismarosi Babatorna eseményhez csatlakozva.

 

Az első alkalom 2014. november 17-én 9.30-tól kezdődik.

Fejleszt és közösséget épít – jó együtt lenni!