Megnyitotta kapuit az Estközi!

0
1411
estkoziFebruár 1-én kezdődött a Kerek Egylet Estközi programja. Az első nap versekkel és vidám társasozással telt. ?Est-közi?-nek neveztük el a programot a ?nap-közi? mintájára. Célunk az, hogy ? egyelőre csak alsós ? gyerekeknek helyszínt biztosítsunk a szabadidő értelmes, közösségben való eltöltésére.

Sok szülő nem ér haza a napközi végére, és gondot okoz, hogy addig hol legyen jó helyen a gyermeke; vagy egyszer-egyszer éppen senki nem tud otthon maradni vele. Sok gyermek várja a szüleit a tévé vagy a számítógép előtt, mert nincs, aki levigye a Duna-partra kavicsot gyűjteni, hogy aztán szobrocskákat készítsenek belőle; vagy csak egyszerűen imád ping-pongozni, sóliszt-gyurmázni, rajzolni, festeni, hógolyóval célba találni, és ellenállhatatlan vágyat érez, hogy lejöjjön az Estközibe.

 

A programok minden hétköznap 16 órától 18 óráig tartanak a Kerek Egylet termében: Váci út 21., ill. azon kívül a szabadban. A gyerekeket minden nap lekísérjük mindkét iskolából napközi után 16 órakor, tiszteletben tartva az iskola rendezvényeit. Később is lehet érkezni, ezt egyénileg megbeszéljük. Haza pedig csak úgy mehetnek a gyerekek, ahogy a regisztrációs lapon a szülőkkel megegyezünk.

 

A program az önkéntességen alapul, ezért minden gyermeknek ingyenes.

 

Információ kérhető: Szomrákyné Csete Annamária: 30/467-13-71

 

www.kerekegylet.hu

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!