Tanuljunk civilül

0
397
ncaAz Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület, röviden ÉMNÖSZ és a Kismarosi Teleház Alapítvány tisztelettel meghívja a Dunakanyar környékén tevékenykedő civil szervezeteket, egyesületeket, alapítványokat a ?Tanuljunk civilül? projektje keretében megrendezésre kerülő előadásra és fórumra.
A projekt a helyi civil közösségek pályázatírói képességeit fejleszti. A rendezvény ideje: 2011. február 3., csütörtök 17 óra A rendezvény helyszíne: 2623 Kismaros, Kossuth u. 5.

Előadások:

  1. Wekerle Sándor Alapkezelő; Hazai és EU-s pályázati lehetőségek; Az NCA-KM-i működési pályázati kiírása, egyéb NCA-s pályázati lehetőségek. Előadó: Szeltnerné Winhardt Ildikó, az MNOÖ Északi Regionális Irodájának a vezetője, az NCA-NK Kollégium Kuratóriumának tagja
  1. Az EPER rendszer használata. Előadó: Simonyi Béla
  2. Fórum: kérdések és válaszok.
Regisztráció: 16:30-tól. Minden érdeklődőt, kezdő pályázatírót szeretettel várunk!

Azokat is, akik még nem alapítottak civil szervezetet, de szeretnének.

 

ÉMNÖSZ                              Kismarosi Teleház Alapítvány

 

A helyszín megközelíthető:

Budapestről a Nyugati Pályaudvarról Szob felé induló vonattal. Kismaros Vác után a második megálló, ahonnan 3 perc sétával a Teleház épülete a 12-es főúton elérhető. Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze írásban vagy telefonon Tóthné Bán Mariannánál a következő elérhetőségek valamelyikén:

Tel: +36-30-850-3118; 06/27 383-285

Email: banmar@freemail.hu  kismarositelehaz@invitel.hu

 

Kisduna info