Információk a nyári napközis gyerektáborokról Kismaroson

0
3268

Kedves Szülők és Gyerekek!

Alább olvashatják azt, hogy mit terveztünk a nyárra. Hogy mi és mikor tud belőle megvalósulni, és milyen költségekkel, az egyelőre sok mindentől függ. Függ attól, meddig tart a jelenlegi helyzet, mikor lehet egyáltalán ilyen programokat szervezni. Mi mindenesetre készen állunk rá, de az egészségünk védelme mindent felülír.

Sokat gondolkodunk a költségeken is. Tudjuk, családok kerültek nehéz helyzetbe, voltak, akik munkájukat vesztették, és így nehézséget okozhat a tábor költségeinek az előteremtése. Keressük a megoldást, támogatók, önkéntesek jelentkezését várjuk. De még ez is függ attól, hogy hány programot lehet beindítanunk. Megpróbálunk rugalmasan alkalmazkodni a helyzethez.

1-2. Aprónépeknek való : 4-7 éveseknek – június 22-26-ig,  Június 29-július 3-ig

Vezetik: az óvó nénik

Óvodásokat várunk megszokott helyükre, megszokott óvó nénikkel, akár fél napra is. Játék, kirándulás, kézműveskedés, zenebona – és nincs unatkozás nyáron sem! Sőt, kirándulásainkra velünk tarthatnak a kistestvérek is, nagyszülőkkel vagy szülőkkel.

3. Színjátszó tábor – június 29-július 3-ig

Vezeti: Dobay Márti

Azoknak, akiket érdekel a színpad varázsa, és szeretik magukat megmutatni. Újra Kismaroson Márti, akivel jó együtt játszani!

4. Karitász tábor – július 6-július 10-ig

Vezeti: Györei Kata

Minden nap valami más. Fürdőzés, játék, kirándulás, kézműveskedés, csak lazán, barátokkal és testvérekkel. Ide csak kismarosi gyerekeket fogadunk, 5-14 éves korig.

5. Állatbarát tábor– július 13-július 17-ig

Vezeti: Heinczné Cserni Kati 

Az egyik legnépszerűbb táborok egyike, kutya, macska, ló és egyéb állatfajták. Kati néni a környék egyik legnagyobb állatbarátja, mindent tud, amit erről tudni kell.

 6. Indián tábor – július 20-24-ig

Vezetik:  Zelei Zsolt és fiai

Indián kalandok a fiúknak (sőt néhány vagányabb kislánynak is) terepen, erdőben, íjakkal és tomahawkkal, bátorságpróbák. Uff!

7. Kis háziasszony tábor – július 20-24-ig

Vezetik: Zelei Bori és Kenderes Margó

Ha szeretsz, akkor etetsz! Ezzel a jelszóval várunk jövendő háziasszonyokat főzőiskolánkba.

8. Kerámia tábor – július 27-július 31-ig

Vezeti: Császár Kata és Kulcsár Ilona

Kata vezetésével lehetőség van agyagozásra, kirándulásokra, kincskeresésre. Elmélyült ügyeskezűeknek, az évek óta bejáratott módon.

9. Játék és kalandtábor 10-14 éveseknek – július 27-július 31-ig 

Vezeti: Boros Balázs

Első alkalommal a kismarosi nyári táborban! A nyár legnagyobb kalandja, a tűzrakástól az esti beszélgetésekig. Bandázás felsőfokon…

10. Hittantábor az egyházközség szervezésében – augusztus 3-7-ig

Szilvi néni vezetésével a hittanosok lesznek együtt a megszokott módon a verőcei plébánián.

Mindenkinek jó egészséget kívánok! És főleg türelmet – felnőttnek, gyereknek egyaránt.

Végvári Györgyi szervező

Telefon: 06309651373