Előadás lesz a drogokról: vendég Dr. Zacher Gábor

0
331

drogTisztelt szülők és pedagógusok!

Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos előadása drogról fiataloknak és külön a szülőknek Verőcén 2011. november 02-án, szerdán.

drogTisztelt szülők és pedagógusok!

Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos előadásra és beszélgetésre invitálja a fiatalokat a Verőcei Művelődési Házba, 2011. november 02-án, szerdán, 16.30 órakor.

Vár minden 12 és 25 év közötti fiatalt akit érdekel a téma, esetleg szívesen meghallgatná egy szakember tapasztalatait, felnőttek részvétele nélkül. A délután folyamán lehetőség nyílik névtelenül kérdéseket írni, amely a művelődési ház folyosóján elhelyezett dobozba dobható be. Beszélj nyíltan, szabadon a drogról!

Még ezen a napon 18 órától a szülőnek tart előadást a főorvos, a fiatalokról és a drogról “East Balkán – egy tragédia margója” címmel. A jól ismert tragédia a West-Balkánban történt, hogy az előadó mégis miért adta az előadásnak az East Balkán nevet, megtudhatják az érdeklődők november 2-án. Névtelen kérdéseket itt is várnak, amelyet a folyosón elhelyezett dobozba lehet bedobni. Mert beszélnünk kell róla!

Az előadások díjtalanok!

Érdemes eljönni és meghallgatni Zacher Gábort ! Sokféle szülő létezik- de talán egyetérthetünk abban,hogy mindannyian félünk attól , hogy a mi családunk, a  barátaink, vagy ismerőseink valaha is valamilyen módon kapcsolatba kerüljenek a kábítószerekkel- nem legális drogokkal- . Tavasszal személyesen is meghallgathattam  Zacher Gábort,  mondanivalója igencsak elgondolkodtató volt ! Ajánlom minden szülő, pedagógus figyelmébe! Jöjjenek el, gyertek el szerdán este 18 órakor a Verőcei Művelődési Házba, kérek mindenkit , hogy biztassa a környezetében élő 12év feletti és a 25 év alatti fiatalokat, hogy jöjjenek el a 16.30kor kezdődő- csak számukra látogatható előadásra, beszélgetésre- szülők ezen nem vehetnek részt-és beszéljenek nyíltan, kérdezzenek bátran egy szakembertől !
Szeretettel várunk mindenkit !  Kérlek továbbítsd ezt a levelet ismerőseidnek! Előre is nagyon köszönöm!

Greff Kata művelődésszervező