Fegyenckaland Kismaroson

0
521
76907049Március 5-én újra színpadra állt, és telt háznak örvendhet  az Ámulat-társulat. A két Rejtő Jenő darab után: Botrány a strandhotelben és az Elvonókúra  című színpadi bohózatokat követően egy hasonló stílusú, ám saját ötletekből összeállt produkcióval rukkoltak elő. A látványos ruhaköltemények, kiegészítők, és a színpadi díszlet mind a boldog békeidők hangulatát idézték fel.

A prózai jeleneteket Ungi Krisztiánnak köszönhetően ötletes koreográfiák követték tánc-és dalbetétekkel, amely a nézőket valóban ámulatba ejtette. Büszkén elmondhatjuk, hogy a Dunakanyarban a színházkultúra egyre inkább fellendülőben van. Nagy szerepet vállalt ebben  a társulat, és vezetőjük: Dobay Márta.

 

7690357676907384

 

Az Ámulat-társulat immáron 3 és fél éve működik, a sok előadás látványosan összecsiszolta a színészeket. A generációs különbségek ellenére abszolút harmónia sugárzik a közönség felé.

A Fegyenckaland szereplői voltak: Galambos Erika, Klein Marianna, Dr. Grezsa Ferenc, Krebsz Hugóné, Hock Gergelyné, Hivert Gábor, Burik Róbert, Bartha Kincső, Ungi Krisztián és Dobay Márta, a technikus Für Bence volt.

 

7690525576908205

 

Izgalommal várjuk a  következő előadásokat:

az Ámulat-társulat és a királyréti kisvasút közös szervezését, a mesevonatot, amely április 3-án kerül megrendezésre, majd március 22-én a Piroska és a farkas című kétnyelvű (német-magyar) színdarabot a művelődési házban.

 

Fotók: Ungi Dániel

Erdélyi Magdolna

 

www.erdeiszinhaz.eoldal.hu