A választék pompásnak tűnik: próbálják ki!
Előételek:
-Tányérhús zöldségekkel és tormával 900-
-Grillkolbászkák almakompóttal 900-
-Vargánya tatár aszalt sárgabarackkal és pirítóssal 1100-
Levesek:
-Hideg szilvaleves rozmaring sodóval 600-
-Marhahúsleves májas derelyével 800-
-Sváb becsinált leves 600-
Főételek:
-Supfnudli pirított savanyú káposztával 1200-
-,,Saueres”(tejfölös sertésragu)főtt burgonyával 1200-
-Tejszínes rókagomba spätzle 1700-
-Vörösboros nyúlcomb zsemlegombóccal 2000-
-Borjúsült libamájjal és meleg babsalátával 3000-
Utóétel:
-Vaníliás grízpuding erdei gyümölcsökkel 700-
-Sajtos spätzle pirított hagymával 900-
Vorspeisen:
-Tellerfleisch mit gemüsen und meerrettich 900-
-Grillwürstchen mit Apfelkompott 900-
-Angemachte Steinpilz mit gedörrten Aprikosen 1100-
Suppen:
-Kalte Pflaume Suppe mit Rosmarinschaum 600-
-Maultaschensuppe 800-
-Sväbische eingemachte Suppe 600-
Hauptgerichte:
-Sauerkrautnudeln 1200-
-,,Saueres”(Sauerrahm Schweineragout)mit gedünsteten Kartoffeln 1200-
-Pfifferlinge Spätzle 1700-
-Rotwein Hasekeule mit Semmelknödeln 2000-
-Kalbbraten mit Gänseleber und warmen Bohnensalat 3000-
Nachspeisen:
-Griesspudding mit Waldbeeren 700-
-Käsespätzle 900-
Ha nekem kellene válogatni, ezt a menüsort enném végig:
Előételnek tányérhúst kérnék zöldségekkel és tormával – mint régen a nagymamámnál – , levesnek egy jó svábbecsinált levest, főételnek ?saurest?-, mint minden disznóvágásnál, – desszertnek pedig grízpudingot erdei gyümölcsökkel.
Mit mondjak, nem egy fogyókúrás menü! Sváb ételhez, sváb zene dukál, szerintem a házigazdák gondoskodnak is a muzsikáról.
Jó étvágyat! Guten Appetit!
Ha pedig most azt hiszik, hogy megkértek arra, hogy propagáljam a rendezvényt, akkor nagyot tévednek.
Marosi Málnának kutya kötelessége fölhívni a figyelmet erre a gasztronómiai hírre.
Linkajánló: www.patakvendeglo.hu
www.kismarosisvabok.hu