Erdei rettegés vagy szellemes ötletek az erdei kisvonatnál

0
371
Mesevonat_deszpA Börzsöny hegyei ősszel különböző színeket vesznek fel, köszönhetően a sok-sok tarka falevélnek. A nagybörzsönyi és a királyréti erdei kisvasutak segítségével szép kirándulásokat szervezhetnek, illetve számos programmal is várjuk Önöket!

SZELLEMKISVASÚT

A Királyréti Erdei Vasúton
2011. október 22, 29 és november 12, 17.55-ös indulással

Rémisztő kalandokat élhetünk át zombikkal, vámpírokkal, farkasokkal, kalózokkal és még ki tudja milyen szellemekkel és gonosz antihősökkel. A boszorkányok varázsfőzetének illata, a farkasok vonítása, a csúnyaságok ördögi kacaja járja át a királyréti erdőket… Csak a legedzettebb mozdonyvezetőnk és legbátrabb jegyvizsgálóink mernek nekivágni az útnak. Elég bátor vagy te is? Ha szeretnél rémes kikapcsolódást, akkor menetjegyek a készlet erejéig megrendelhetőek online, vagy a 06 27/375-076-os telefonszámon, a pénztár nyitva tartási idejében október 1-től. A megrendelt jegyeket Kismaroson, legkésőbb az indulás előtt egy órával lehet átvenni.

A 2011 évi Szellemkisvasútról készült trailer, előzetes: fenomenális nyitóképsor!
A 2010 évi Szellemkisvasútról készült film (Gál Gábor videója);
A kismarosi Ámulat Társulat 2011 őszi programkínálata (a Szellemkisvasúttal közösen).

 

A vonat indulása Kismarosról: 17.55, visszaérkezés kb. 20.10.
Jegyárak: teljesárú: 1.800, kedvezményes 1.200 Ft.
Közreműködik a kismarosi Ámulat Társulat.

 

 

DUNAKANYARI NOSZTALGIA KIRÁNDULÁS

Gőzösös nagyvonatozással, dízeles kisvonatozással, hajtányozással – 2011. október 1.
Nosztalgiavonat indul Budapest Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a ?boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával. A vonatban bárkocsi közlekedik. Nosztalgiavonattal utazunk Kismarosig. Útközben korhű ruhába öltözött személyzet teljesít szolgálatot. A kismarosi állomástól rövid sétát teszünk a Királyréti Erdei Vasút végállomásához, majd a kisvasúttal felkapaszkodunk Királyrétre. A végállomástól nem messze, kipróbálhatjuk az emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított hajtánypályát, majd szabadtűzi szalonnasütésben jeleskedhetünk. Szabadprogram a kisvasút visszaindulásáig. A gyerekeknek ez a programcsomag 6 990 Ft-ba kerül. Párnás felár: 1000 Ft/fo(gyermekjegy 4-14 éves korig).

A felnőtteknek 7990 Ft, párnás felár: 1000 Ft.

 

A jegyek kaphatóak a MÁV Nosztalgia Kft Bp. Nyugati pályaudvari boltjában, bővebb információk: www.mavnosztalgia.hu

 

A Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút Napja

 

2011. október 1-én lesz a Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút Kisvasúti Napja, mely alkalomra színes programokkal készülünk. Figyeld a Kisdunát további információkért!

 

Kisduna infó