Harrach Péter autóbalesetet szenvedett

0
507

A Lánglovagok.hu tűzoltó portál információi szerint Harrach Péter, választókerületünk képviselője, a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője, balesetet szenvedett kedden. A Lánglovagok.hu ezt írja:

A 11 főút budakalászi szakaszán, a 13-as kilométerénél a Szentendre felé tartó Mercedes hátulról nekiütközött egy Chevrolet Captivának. A Mercedes lángba borult, a tüzet a tűzoltók fékezték meg. A kocsi teljesen kiégett. A Mercedest vezető fiatalember elhagyta a helyszínt. A Chevrolet Captiva volánjánál Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési frakciójának vezetője ült. Szemtanúk szerint a Mercedes egy másik személyautóval versenyzett, és több autó megelőzése, leszorítása után karambolozott.”

A KDNP ma, háromnegyed kettőkor kiadott közleményében megerősítették a baleset tényét. Mint írják:

“Harrach Péter szabályosan autózott Szentendre felé, amikor váratlanul, nagy sebességgel, hátulról egy autó nekiütközött, amely ennek következtében kigyulladt.”

A közlemény szerint ezután a párt frakcióvezetője félreállt, értesítette a tűzoltókat, és megvárta a rendőröket. A kocsijában utazók nem sérültek meg. A baleset okozója az égő autót hátrahagyva, még a rendőrség megérkezése előtt eltávozott a helyszínről.

 

150811_budakalaszmercedes_03150811_budakalaszmercedes_06 Fotó: Sz. Kovács Attila, Tolonics Áron (Lánglovagok.hu)