Csirip táborok 2016

0
1193

 

Kedves Gyerekek, kedves Szülők! Idén is indulnak  a kismarosi művelődési ház népszerű táborai, elsőnek a színjátszó már a jövő héten. Néhány hely még van, lehet jelentkezni a palmaiburikeva@gmail.com címen, de érdeklődni lehet a 30/965-13-73-as telefonon Végvári Györgyinél is.

Szociális és egyéb feltételek mellett (több testvér, több tábor) kedvezmény is igénybe vehető! Az étkezést a Patak vendéglő biztosítja.

Kérjük, figyeljék folyamatosan az oldalunkat, nagy szeretettel várunk mindenkit!

 Színjátszó tábor 2016. június 27-július 1-ig Vezeti: Dobay Márta

Időpont Hétfő Kedd Szerda Csütörtök) Péntek
9-10.15 Ismerkedés, jelmeztervezés jelmez, díszlet,

kézműves ,

jelmez, díszlet,

kézműves,

jelmez, díszlet,

kézműves,

jelmez, díszlet,

kézműves,

10.15-10.30 tízórai tízórai tízórai tízórai tízórai
10.30-12

 

színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok,, színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok, színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok, színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok,
12-13 ebéd ebéd ebéd ebéd ebéd
13-14.30 színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok, játék színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok játék színpadi mozgás, stílus -gyakorlatok, játék színpadi mozgás, stílus-gyakorlatok, játék Főpróba
14.30-14.45 uzsonna uzsonna uzsonna uzsonna uzsonna
14.45-16 Színpad, próba Színpad, próba Színpad, próba Színpad, próba Előadás

 

A céljaink a következők voltak:

  1. segítség a szülőknek, és nagyszülőknek, akik nehezen, vagy sehogy sem tudják gyerekeiket biztonságos helyen tudni a nyáron
  2. értelmes, jópofa programot kínálni a környező településen élő gyerekeknek, gazdagítva a vakációt
  3. némi pénzkereseti lehetőséget nyújtani a térségben élőknek, legyen az pedagógus, vállalkozó vagy egyéb szakember
  4. mindez megfizethető legyen, hogy olyanok is részt vehessenek, akik egyébként tán sehova nem jutnának el
  5. a lehető legjobb ellátást kínáljunk – nyár lévén sok gyümölccsel, egészséges ételekkel
  6. a játék és az közös együttlét örömét átélve kis közösségek erősítése

Jó időben vagyunk, szépen jönnek a jelentkezők, és reméljük, hogy  még jobban megugorhat a jelentkezők száma. Mindig örömet jelent, ha látjuk, hogy a környezetünkben lévő gyerekek jól érzik magunkat. Kalandra fel! Ne unatkozzon senki  nyáron, várjuk a barátokat, testvéreket, unokatestvéreket is!

SAM_3051

Az állatbarát tábor résztvevői 2015

Csirip napközis táborok Kismaroson

  1. évi programtervek

Színjátszó tábor – 2016. június 27 – július 01.

Vezeti: Dobay Márta

Ebben a táborban különféle játékok és kalandok nyomán megismerkedhettek a színjátszás alapjaival: lesznek beszédgyakorlatok, mozgásos próbák, jelmezkészítés. A tábor végére szervezett bemutatóra a szüleidet is várjuk!

Karate tábor – 2016. június 27-július 1-ig.

Vezeti: Kelemen Ákos

Ha szeretnél megismerkedni ezzel a sporttal, de még nem volt merszed megtenni az első lépést, itt az idő! Ez a néhány nap egyrészt jó szórakozás és testmozgás, másrészt arra is jó, hogy kiderüljön: a kismarosi karate csoportban a helyed!

Fazekas tábor – 2016. július 04 – július 08.

Vezeti: Császár Kata

A tábor alatt megismerhetitek a fazekasság rejtelmeit, az agyagbányászattól a formázásig. Ha ügyes a kezed van, és szeretsz formázni, gyere! A tábor után tovább fejlődhetsz a fazekas szakkörben.

Állatbarát tábor – 2016. július 11. – július 15.

Vezeti: Heinczné Cserni Katalin

Szereted az állatokat? Gyere az állatbarátok közé! Itt közelebbről megismerkedhetsz a kutyával, a macskával, a madarakkal, a halakkal. Megnézheted, mivel foglalkozik az állatorvos. Kipróbálhatod azt is, hogy hogyan „működik” egy vakvezető kutya, és még állatbemutatón is vehetsz részt, sőt, ismerkedhetsz Morgó patak élővilágával is.

Csillagjáró tábor – 2016. július 18 – július 22.

Vezeti: Néder Katalin

Szereted a természetet? Szeretnél búvárkodni, kutatni benne? Számos kísérletet, vizsgálatot mutatunk be neked, amivel még többet tudhatsz meg a természet rejtelmeiből! Madarászunk, patakászunk, kirándulunk a Dunakanyar szívében, Kismaroson. Max. létszám 15 fő. Jelentkezni 7 éves kortól lehet.

Indián tábor (max 15 fő) 2016. július 25 – július 29.

Vezeti: Zelei Zsolt

Tudtad, hogy a kismarosi szigeten régebben indiánok tanyáztak? Nyomukba eredhetsz, sátrat építhetsz, totemoszlopot emelhetsz, batikolhatsz és gyöngyöt fűzhetsz, egyszóval minden olyasmit csinálhatsz, amit dédszüleink, amikor indiánost játszottak. Jelentkezni 7 éves kortól lehet.

Kis háziasszonyok  (max. 15 fő) 2016. július 25 – július 29.

Vezeti: Végvári Györgyi és Zelei Borbála

Szeretsz a konyhában sertepertélni? Kipróbálhatod magad itt is! Amit főzünk, meg is esszük. Ráadásul vendégeink is lesznek: ebben az időben spanyol egyetemisták önkénteskednek Kismaroson, talán tanulunk tőlük néhány finom fogást, vagy táncot és dalocskát.

Sport 2016. augusztus 1-augusztus 5-ig

 Vezeti: Burik Éva (Jeszi) kézilabda és Praszna Dávid! foci

Ki ne maradjon a sport! Jeszi (Burik Szandi anyukája) és Dávid vállalkoztak arra, hogy egy kicsit megmozgassanak benneteket nyáron is. A nagy meleget kivédve délelőtt a kéziseknek, késő délután a focistáknak lesznek edzések. Ugye jó lesz a barátokkal így játszani a nyáron?!

 

Számítástechnika  2016. augusztus 8 – augusztus 12.

Vezeti: Moór Róbert és Ungi Dániel

Szeretnél betekintetni a robotika és a programozás titkaiba? Meg akarod ismerni a fotózás alapjait? Itt az alkalom! Délelőtt képet készíthettek Kismaros legszebb részeiről, délután Robi bá’ megtanít titeket egy csomó érdekességre a számítógépekkel kapcsolatban. Ide is nagyobb gyerekeket várunk!

Minden programot beindítunk, ha arra legalább 12 fő jelentkezik. A táborokba 5-től 14 éves korig jelentkezhetnek, nem csak Kismarosról, hanem a környékről is.

A változtatás jogát fenntartjuk!