Tangó pillanatok

0
692
VTF-tang4vvÁprilis 6-án a váci művelődési központban megnéztük  Tangó pillanatok címmel, – és most a műsorismertetőt idézem – ?A Budai Tangó társulat koncertjét és showját.?

 

Az előadás főszereplője az argentin tangó és zene voltak. Ugyan egy szó nem hangzott el a színpadon, mégis értettük és élveztük , amit láttunk. Csodálatos ,  kifejező, remek táncosokkal előadott produkció volt. A mozdulatok, a mimika, a zene együtt meséltek  az emberi természetről, életsorsokról.

 

Szerelem, gyűlölet, szomorúság, öröm, féltékenység, vágy, szenvedély, beteljesült szerelem, boldogság és szomorúság a tangó nyelvén elmesélve. Gyönyörű táncosnők szépséges ruhákban és remek partnereik két órára elrepítettek az argentin tangó hazájába.

 

Az Orquesta Tipica Budapest tangózenekar adta a zenei kíséretet, énekesnőjük spanyol nyelven énekelt, méltó partnere volt produkciónak. Mozgott a lábunk a szék alatt a zene alatt rendesen!

 

 

VTF-tang4

 

A táncosok pedig ők voltak: Budai László – Glotz Mária – Pirity Andrea, Sinóros-Szabó Botond – Fülöp Nóra , Bicsár János – Csikós Tímea , Szeghalmi Endre – Mohl Hajnal , Berkes Bálint – Okos Melinda , Sinóros-Szabó Laura, Mórocz Eszter és az Argentin Tangó Táncszínház Táncosai

 

Nietzsche írta: ?Minden olyan napot, amelyiken nem táncolunk, elveszettnek kell tekintenünk!?

 

Andresz Zsuzsi/néni