Szavazat segíthet a kismarosiakon, 5 millió a tét

0
525

e-h_4-3A család mindhárom gyermeke genetikai izomsorvadásban szenved, amely az orvostudomány jelenlegi tudása szerint nem gyógyítható. Egy nehéz helyzetben lévő kismarosi család most nagy lehetőséget kaphat egy magyar pénzintézettől.

A család mindhárom gyermeke genetikai izomsorvadásban szenved, amely az orvostudomány jelenlegi tudása szerint nem gyógyítható. Legkisebb gyermekük Balázs 7 éves, már tolókocsiban él és testvéreire, a kilenc éves Annára és a tizenegy éves Sanyikára ugyanez a sors vár.


A folyamatos ápolás miatt édesanyjuk hosszú távon nem tud elhelyezkedni. Emellett jelenleg egy nagyon kicsi, nem a gyermekek számára megfelelő házban laknak, melyen hitel van, s a család nehéz anyagi körülmények között él.

Reményt jelent számukra, hogy egy pályázat keretében bekerültek az Erste Bank “Jövőt teremtünk” programjának első 5 családja közé. Aki közülük a legtöbb szavazatot kapja, az juthat fődíjként az 5 millió forintos lakásfelújításhoz. A pályázati kiírás szerint ehhez az Erste Bank Facebook oldalán augusztus 12-ig szavazni kell a “Jövőt teremtünk” programban a fent említett “Kismaros – Horváth család”-ra, ahol egy kisfilm is látható róluk.

Minden szavazattal egyre inkább valósággá válhat számukra egy álom, mely az élhetőbb körülmények közé segíti őket otthonuk korszerűsítésével, akadálymentesítésével.

Kisduna info

Kapcsolódó anyagok:
Erste “Jövőt teremtünk!” program szabályzat
Erste “Jövőt teremtünk!” program Facebook szavazás