BÚÉK 2015!

0
541

Újévi zenés vendégség lesz Kismaroson. Mostanában igazán jó napokra számíthattak a komolyzene kedvelői. Elég olvasni, látni, hallani a Virtuózok sikeréről, máris föltűnik, hogy a komolyzenére még azok is bekapcsolták a televíziót, akik egyébként nagyon ritkán hallgatnak ilyesmit. Ha a műsor kitalálóinak az is a célja volt, hogy a kevésbé vájt fülűek is élvezzék az ilyesféle zenét, elérték, amit akartak.

Most Kismaroson, a művelődési házban is részesülhetünk hasonló élményben a Lanner Kvartett jóvoltából. Nem kell messzire utazgatnunk, nem kell méregdrága koncertjegyet vásárolnunk, hogy minőségi zenét hallhassunk. Ráadásul igazi vendégségre számíthatunk, házi süteményekkel és Törley pezsgővel. Ehhez csak regisztrálni kell a Kvartett honlapján, itt: http://www.lannerkvartett.hu/

A regisztrációban örömmel nyújtanak segítséget a kismarosi művház dolgozói!

Részlet a Lanner Kvartett vendégkönyvéből, amit azért is közlünk, hogy kedvet csináljunk a 2015. január 10-én, este 7 órakor kezdődő koncerthez:

„A koncert káprázatos volt, boldog vagyok, hogy részesei lehettünk! Köszönet nektek a rengeteg meglepetésért, nagy öröm volt Mellettetek látni és hallani a Lanner Kvartett családtagokat is!!! Köszönjük nekik az elbűvölő közreműködést a Denevér nyitányban, a Santa Lucia-ban és a Kék Duna keringőben. Köszönjük nemcsak a Joseph Lanner darabokat, hanem Lanner Gézával való megismerkedés lehetőségét is!
Legyen olyan csodálatos az Új Évetek, mint amilyen csodálatos volt az Újévi Zenés Vendégség: örömteli, vidám, önfeledt és csupa-csupa fantasztikus meglepetés”

Várunk mindenkit tehát erre a kellemesnek ígérkező zenés estre; gyerekekre, fiatalokra és idősekre egyaránt számítunk.

Még az sem lenne túl nagy baj, ha ebből hagyomány teremtődne.

lanner3