Valentin Expressz – romantikus zenés kisvonatozás, vacsorával

0
581

Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ajánlott téli vacsorázós kisvonat járat a Valentin Expressz, ahol a csodálatos börzsönyi naplementét tekinthetjük meg a kisvonat ablakból lágy zene mellett, miközben a kályhában pattogzik a fa. A Valentin Vonat programja 17.50-kor kezdődik el Kismaros állomáson. Kiérve a Morgó-völgyből optimális időjárás esetén Szokolyánál láthatjuk a Nap lenyugvó sugarait. A vonatút folyamán folyamatosan lágy zene fog szólni, amely még varázslatosabbá teszi az utazást.

valentin
Fotó: Hatvani Attila

 

A Kismaroson felszálló utasok ismerősüknek, párjuknak rendelhetnek virágcsokrot, még romantikusabbá téve az estét. Ezeket a program kezdetén, 17.50-kor vehetik át a kismarosi felvételi épületben, és ezt követően adhatják át ismerősüknek, kedvesüknek. A csokrokat a kismarosi Györgyi Virág Ajándékbolt készíti el.

Királyrétre érkezve a Fáradt Vándor Kisvendéglő bőséges kínálatú svédasztala áll rendelkezésre. A vacsora mellé welcome drink is dukál. A vacsorát követően a Valentin Vonat Királyrét állomásról 19.38-kor indul vissza Kismaros állomásra, ahonnan kényelmes csatlakozással lehetséges Budapest és Szob felé utazni.

valentin2
Fotó: Hatvani Attila

 

A programról bővebb információk a www.kisvasut-kiralyret.hu honlapon, a program.kiralyret@gmail.com e-mail címen, valamint a 06 20 852 4512-es telefonszámon érhető el.