Tegyük Balázst Hidegre!

0
743

Boros Balázs vagyok, 34 éves, kismarosi. A végzettségem kulturális antropológus, a szakmámat tekintve pedig élménypedagógusként és tapasztalati tanulás trénerként dolgozom gyerek és felnőtt csoportokkal. A természet az igazi közegem. Akkor érzem igazán jól magam, amikor olyan helyekre megyek, ahol elmaradnak a beton utak, és esténként az erdő zajait hallgathatom a pattogó tábortűznél. Olyan ez, mint egy belső időutazás, mintha visszatérnénk az ősi ösztöneinkkel felvértezett önmagunkhoz. Ezért szeretem a csoportjaimat is “kivinni”, mert az erdő, a hegyek elvarázsolják az embereket. Mert a természet csodái mindenkit lenyűgöznek. Épp ezért kell sokkal jobban vigyáznunk rá!

sapkás-ff
header7
polar_bg_placeholder_night
Legutóbb talán a kerékpárutunk kapcsán olvashattatok rólunk Fadgyas Enikővel. Az egy éves Budapest- Szingapúr önellátó, nomád túránk 15 000 km-en és 14 országon át tartott. Az utunknak volt jótékonysági oldala is, 1 200 000 Ft-ot gyűjtöttünk a Bátor Tábor Alapítványnak, mely krónikus beteg gyerekeknek szervez ingyenes, élményterápiás táborokat már 15 éve.

Most egy új kalandra szeretnék indulni. Beneveztem egy 300 km-es sarkköri kutyaszánhajtó túrára. Saját 6 kutya, akivel összedolgozok, akikről elsőnek gondoskodni kell. Saját sátor, saját vacsora, amit meg kell főzni egy fárasztó nap után. Az ilyen kihívásokat szeretem! Minél nehezebbek a körülmények, annál jobban megismerem önmagam. Hogy működök? Hol vannak a határaim? Mi ad erőt folytatni? És tudom-e egyáltalán folytatni? Ez egy nagyszerű külső-belső utazás, tapasztalás, tanulás, élmény! A támogatásodat szeretném kérni kedves olvasó. Nem pénzre van szükségem, hanem arra, hogy mellém állj és rám szavazz! Meséld el az ismerőseidnek, rokonaidnak, munkatársaidnak, hogy milyen nagy álmok születhetnek egy kis faluban! Hogy milyen messze el lehet jutni, ha nagyon akarjuk.

táblás
Szavazni itt tudsz rám: polar.fjallraven.com

És itt követheted a kaland alakulását: facebook.com/fagyottmokus/

Köszönöm, hogy elolvastad, hogy szavazol rám, és hogy továbbviszed a híremet. Amennyiben sikerül részt vennem a túrán, szeretettel várlak jövő április végén Kismaroson és Verőcén az előadásomon.