Őstermelői piac és vásári komédia Nagymaroson – friss infókkal

0
508
plakat-biasz_vvHelyi terményt a helyi gyomorba! Piac indul szombatonként Nagymaroson.

2011. április 30-tól kezdődően a Kerekegylet folytatásos mesejátékot mutat be Nagymaros főterén, a Duna parton. A rendezvényen szombatonként 7 és 12 óra között olyan elfeledett hősök ébrednek fel csipkerózsika álmukból, mint a helyben termelt portékáját kínáló Jó Gazda és az erre fogékony Nagyérdemű Vásárló. Friss, finom, helyi, hazai áru kerül terítékre. A bámészkodókat vásári komédiások és kikáltók mulattatják.

A Kerekegylet szeretettel várja Önt is az induló nagymarosi őstermelői árusításon és kézműves vásáron!
Értékesíthető: csak saját termék, őstermelők esetén csak saját használatban lévő területen megtermelt mezőgazdasági termék. Félkész, késztermék /élelmiszerek/ esetén saját előállítású termék. Kézművesek esetén: saját kezűleg előállított termék.

Részvételi díj: 400.- Ft/alkalom.

A Kerekegylet ezen felül tisztelettel vár felajánlásokat, támogatásokat. az így befolyó összeget a rendezvény szervezési költségeire, valamint a vásár színvonalának emelésére fordítjuk (mobil berendezések, felszerelések, építés-szépítés, stb.). Az első alkalomra kérjük asztalt, széket nap/eső ernyőt hozzon magával!

A szervezők biztosítanak: WC használatot, elektromos áramot, folyóvizet kézmosáshoz, szelektív zöldhulladék elhelyezési lehetőséget.

Szükséges iratok: őstermelői igazolvány, vagy vállalkozói igazolvány feldolgozott élelmiszer esetén: élelmiszerlánc biztonsági (állategészségügyi) igazolás.

Kérjük, hogy legkésőbb a vásár előtt 2 nappal, az adott hét csütörtöki napjáig jelentkezzen be a következő telefonszámokon:

  • 06 20 504 1641
  • kistermelők: 06 30 381 4887 – Veress László
  • kézművesek: 06 70 938 9865 – Ivor Andrásné

A vásár időtartama alatt a téren gépjárművel közlekedni nem szabad, bepakolás reggel 6 és 7 óra között lehetséges!

Kérjük fokozottan ügyeljenek a tisztaságra; ez a vásár hosszú távú működésének leghangsúlyosabb feltétele!

Jöjjön el Ön is és tegyen-vegyen, hogy jó legyen!


Szeretettel várja: a Kerekegylet

plakat-biasz-2

 

Kisduna info