1 % a kismarosi civileknek

0
572
1szazalekAdónk 1 %-át civil szervezetek támogatására fordíthatjuk. Éljünk a lehetőséggel! A szervezetek szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásait közzétesszük.

Adónk 1 %-át civil szervezetek támogatására fordíthatjuk. Éljünk a lehetőséggel! A szervezetek szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásait közzétesszük.

A Mátyásfa Környezetvédő Egyesület adószáma: 18697971-1-13
Tevékenységi körei: elsősorban gyakorlati természetvédelmi munkák: fák ültetése, pataktisztítás. A lakosság szemléletformálása természeti kincseink megóvása érdekében. Állapotfelmérések: vizes élőhelyek (patakok, patakpartok, Duna-part), erdők, rétek. Terepgyakorlatok, környezet- és természetvédelmi akciók szervezése és lebonyolítása. Védetté nyilvánítások szorgalmazása.

A Kismarosi Falumúzeum Alapítvány adószáma: 19185428-1-13
Az 1992-ben alapított Kismarosi Falumúzeum Alapítvány a község néprajzi és helytörténeti gyűjteményét (régi eszközök, okiratok, fényképek, hangdokumentumok, falusi gazdálkodási szerszámok, a helyi vallási és kulturális élet relikviái, az oktatás emlékei, stb.) folyamatosan gondozza, bővíti, bemutatja és dokumentálja, továbbá időszakos kiállításokat rendez.

A Kismarosi Faluvédő Egylet adószáma: 19176547-1-13
A Kismarosi Faluvédő Egylet célja: a község lakossága érdekének a képviselete, a falu szellemi, erkölcsi, és anyagi tőkéjének összefogása a település érdekében.

Kismarosi Teleház Alapítvány adószáma: 18684405-1-13
Közhasznú tevékenységeinket 1998 óta látjuk el. Célunk, önkéntes munkával hozzájárulni Kismaros kulturális és közösségi életéhez. Alapító Okiratunkban foglaltak szerint szociális, kulturális és mentálhigiénés tevékenységeket folytatunk. Jó kapcsolatot építettünk ki a helyi civil szervezetekkel, így a Nyugdíjas klubbal, a Cserkészekkel, a Falumúzeummal, és intézményekkel, Művelődési Házzal, Általános Iskolával, Önkormányzattal.

Kisduna info